Екскурсіі Києва

Шановні гості столиці України, потрапивши в наше гарне місто – полюбите його, дізнайтеся його і він вам відкриє свої теплі обійми, і відповість вам хорошим настроєм і масою цікавих і захоплюючих місць, поділиться з вами своєю історією і красою. Вдихне в вас свій колорит, обдарує справжнім українським привітністю.

Для початку кожному з вас потрібно карта Києва, якщо ви вирішили оглядати наше місто самостійно, вам без неї нікуди. У нас ви можете її подивитися. Так само для зручності пересування, особливо в будні дні коли скрізь пробки, краще скористатися метрополітеном, вам допоможе карта метро яку ви можете побачити перейшовши за посиланням. Потім природно вам стане цікаво куди піти і що подивитися, які є пам’ятки і екскурсії Київ – у нас це теж ви зможете дізнатися. Таким чином заощадити свій дорогоцінний час отримуючи задоволення від кожної хвилинки проведеної у нас.

Також рекомендуємо вам відвідати прекрасне місто Львів. Це культурна столиця України яка запам’ятається вам надовго.

Львів є містом, що має прекрасну архітектуру. Коли ви приїдете туди, то ви просто зобов’язані відвідати экскурсии во Львове. Гуляючи ви зіткнетеся зі старовинними вузькими вулицями, католицькими соборами з високими шпилями, середньовічними довгими будинками, мають прикраси на дахах, різними скульптурами і вулицями з мощеною бруківкою. По Львову треба гуляти, з відвідуванням кав’ярні та ресторанів, тільки так ви може добре вивчити це місто.

Історичний центр міста це надбання ЮНЕСКО, який є культурною спадщиною людства. Місто налічує тисячі архітектурних, історичних і культурних пам’яток. У Львові також багато присвячено старовинній музиці, а також середньовічній культурі, фестивалю та свят. Окрема пам’ятка міста це вуличні артисти, серед яких багато музикантів. Стара частина Львова розташовується в маленькій улоговині, оточеній сім’ю пагорбами.

Після Львова, знову повертаємось до Києва. Це місто дуже гарний в будь-яку пору року і завжди ви знайдете щось цікаве і гарне, що приверне вашу увагу і здивує, наприклад лавра Київ – одне з перших монастирів на Русі. Красиві і часом величні парки Києва, де ви зможете відпочити від суєти і відчути себе ближче до природи. Дуже різноманітна архітектура Києва – це відбиток який залишило час, залишая свої сліди руками людей – кращими архітекторами. Пройшовшись по вулиці Києва ви з легкістю переконайтеся, люди творили в тут вкладали всю душу в свою творчість. Зможете зробити незліченні фото Києва – залишити шматочок його для себе на пам’ять. І самі переконаєтеся який інтерес Київ, захоплюючий і пізнавальний.