Переваги відпочинку у Трускавці

У Львівській області України знаходиться один з найвідоміших курортів – Трускавець. Відмінною особливістю є цільова спрямованість функціонують тут санаторіїв. Практично всі орієнтуються на поліпшення стану організму і підвищення його стійкість до шкідливої ​​навколишньому середовищу. Вирушати до Трускавця коштує не тільки тим, хто має проблеми зі здоров’ям, але і тим, хто втомився від галасливої ​​життя великих міст і хоче скоріше зануритися в спокійний плин життя тутешніх пансіонів.

Трускавець на мапі

Дістатися на курорт нескладно. Львів повідомляється з Києвом та іншими великими містами України авіарейсами, жд-поїздами і курсують за розкладом автобусами. Щодня з центру Львова відправляються не тільки туристичні, але і рейсові автобуси. Місцеві жителі працюють в Трускавці, що значно впливає на кількість транспорту, наступного за маршрутом Львів-Трускавець. Крім того, можна орендувати таксі або домовитись з місцевими жителями.

Пам’ятки Трускавця

Незважаючи на розмірений плин життя, в Трускавці є на що подивитися.

Польський костел в Трускавці приваблює туристів з різних куточків країни. Цей пам’ятник архітектури протягом багатьох років викликає захоплені вигуки і завойовує славу одного з найбільш часто відвідуваних місць у Львівській області.

Музей імені Біласа. У музейних приміщеннях зібрані пам’ятки культурної спадщини довоєнних часів. Картини, виконані в різних стилях, рукописні твори всесвітньо відомих авторів і скульптури, виконані майстрами – неповний список того, що можна виявити в числі експонатів.

Уваги заслуговує і Палац культури в Трускавці, де місцеві жителі проводять вечори, організовують виступи і концертні програми.
Панорама міста Трускавець взимку Джерело Юзя

Відпочинок в Трускавці взимку і влітку

Приїжджати на курорт можна в будь-який час року. Санаторії та пансіонати не припиняють своєї роботи і функціонують цілий рік. Перевага літнього відпочинку полягає у відсутності спеки. Літній сезон починається з початком теплих весняних днів і триває до тих пір, поки білосніжні пластівці снігу не вкриють рівнини.
Готелі та бази відпочинку Трускавця

На території курорту розташовано дуже багато готельних комплексів та трускавець готелі. Більшість з них орієнтуються на приїжджих, які мають проблеми зі здоров’ям і вимагають особливого підходу. Поселення в санаторії, квартирі або затишному котеджі – на території курорту можна зробити вибір на користь будь-якого з цих варіантів. Варто звернути увагу на комплекс процедур, проходження яких можливо на території пансіонату.

Якщо перед Вами виникла необхідність оформлення туру в Трускавець, сміливо звертайтеся за допомогою до фахівців компанії «Бізнес-Візит». Багаторічний досвід роботи в туристичній сфері дозволяє нам уникати помилок при оформленні поїздок і поселенні клієнтів.