Інформаційні технології та телекомунікації

Стратегічною метою проекту є участь в створенні міжнародної ІТ-компанії з метою організації виробництва принципово нового типу багатоцільових мобільних цифрових пристроїв (гаджетів) – інвестиції в Київ. В основі побудови нового типу пристроїв лежить універсальна модульна архітектура, що дозволяє створювати цифрові пристрої – перш за все комунікатори, планшетні ПК і нетбуки з можливістю просто, інтуїтивно і максимально швидко змінювати масогабаритні показники, функціональність і якість виконання функцій гаджета, а також його форм-фактор і зовнішній вигляд.
Фактично мова йде про створення нового сегмента світового ринку цифрових пристроїв (гаджетів).
Цільовими клієнтами є молоді і зрілі люди від 16 до 45 років, з активною життєвою позицією і активно використовують цифрову електроніку в повсякденному житті, в тому числі: школярі, студенти, молоді фахівці, бізнесмени, громадські діячі, а також гаджетгікі (гаджетомани). Інноваційність дозволить пристрою виділитися серед існуючих рішень і залучити інтерес потенційних користувачів по всьому світу
Реалізація проекту передбачена в три етапи, перший з яких на даний момент завершено.
Другий етап реалізації проекту передбачає пошук стратегічного інвестора – найбільшого міжнародного виробника цифрової електроніки (Samsung, Nokia, Acer, Asus, HTC, HP, Motorola Mobility, LG і т.д.).
Третій етап передбачає створення міжнародного венчурного підприємства на основі фінансових ресурсів, технологічних рішень і з залученням технічних фахівців стратегічного інвестора для виробництва і реалізації пристроїв, створених на основі інноваційної модульної архітектури по всьому світу.