Ігровий автомат

ігрові автомати Вулкан грати безкоштовноMotorhead – ще один онлайн ігрові автомати Вулкан в стилі рок від Net Entertainment. Після величезного успіху з ігровим автоматом Guns N ‘Roses, NetEnt вирішив зробити щось, що було б присвячено Motorhead. Перше, що ви побачите при запуску цієї гри, – це миготлива кнопка «Rock mode» в правому нижньому кутку. Ця кнопка дозволяє вам вибрати, чи хочете ви грати в гру з інтенсивними піснями групи або ви хочете відтворити її в більш спокійній обстановці. На цій машині є кілька цікавих функцій. На кожному спині є функція таємного спина, є функція бомбардувальника, яка може з’являтися випадковим чином, і є також функція вільного обертання з великим потенціалом перемоги. Максимальний потенційний виграш за спин дорівнює 570х ставки, і якщо ви виграєте, екран заповниться символами «Леммі». Виграти багато грошей можна як в базовій грі, так і під час безкоштовних обертань. RTP для цієї гри становить 96,98%.

У Motorhead немає ніяких диких символів на барабанах під час ігрових циклів, але Mystery Reel може перетворюватися в дикі. Таким чином, можна використовувати дикі символи на всіх 5 барабанах, якщо функція Mystery Reel активована. Але в Motorhead є й інші функції, одна з них – функція Bomber. Коли бомби потрапляють на барабани, золоті символи будуть «прилипати» до екрану. Головна особливість – безкоштовні обертання, і вони дають вам можливість зіграти з функціней Mystery Reel. Як згадувалося раніше, можна вибрати, чи хочете ви грати в гру в «рок-режимі» або зі звичайними звуками. Якщо ви вирішили активувати рок-режим, пісні групи Motorhead будуть відтворюватися під час базової гри.

Функція Mystery Reel: під час кожного обертання в базовій грі і безкоштовних вирощених один або кілька барабанів стануть таємним барабаном. Він буде мати довгий стек золотих символів, що відображаються, коли він обертається. Золоті символи приховають один з ігрових символів, кожен спін, і всі золоті символи, які приземляються на барабанах, перетворяться в цей символ. Функція таємного барабана може розширюватися під час будь-якого обертання, це означає, що під час одиночного обертання можна отримати 2, 3, 4 або 5 таємних барабанів. Якщо ви заповнюєте весь екран золотими символами, вам гарантується 76 x 5 комбінацій виграшного виду.

Функція Bomber може бути активована на початку будь-якого обертання під час базової гри. Кілька бомб будуть викинуті на барабани, і вони вибухнуть, щоб відобразити накладені золоті символи. Ви гарантовано отримаєте як мінімум 10 накладених золотих символів, але їх можна отримати більше. Барабани будуть обертатися у фоновому режимі, і коли всі бомби вибухнуть, барабани зупиняться, як зазвичай, вкриті спеціальними символами.