Стоковий склад магазин

Стоковий склад магазин пропонує клієнтам на цьому сайті високоякісну побутову техніку від провідних світових виробників. Побутова техніка має невеликі дефекти, що виникли в процесі транспортування, пошкоджена упаковка, невеликі подряпини, відколи й інше.

Продається стічна техніка, тільки така, дефекти якої не впливають на робочі властивості. Абсолютно все справне і нове.
Ціни значно менше, ніж середні в інтернеті.

На складі магазиніТехномікс+ продається близько 20 різних холодильників, близько 30 пральних машин, також посудомийні машини, газові та електричні плити, вбудована техніка, витяжки, мікрохвильові печі, телевізори, дрібна побутова техніка, аудіо і відео. Абсолютно вся техніка перевіряється, працездатність демонструється під час покупки. Вся стічна побутова техніка офіційна, на неї поширюється гарантія виробника. Магазин пропонує послуги доставки і підключення великогабаритної техніки.

Наша Компанія займається торгівлею побутовою технікою як в Інтернеті (розвиваємо власний майданчик магазин товарів, також наші лоти представлені на інших популярних торгових Інтернет- майданчиках), так і оффлайн (відкрито магазин побутової техніки). У магазині представлений широкий асортимент стокової побутової техніки, тієї самої недорогої техніки, яка при відмінній якості і наявності гарантії має значно привабливіше ціну, ніж в звичайних магазинах.

Нові надходження в магазині щодня, великі завезення техніки здійснюються 2 3 рази на місяць. Якщо Вам потрібна побутова техніка, і Ви шукайте дешеву техніку – приходьте до нас, ми підберемо саме те, що Вам потрібно. Для жителів всієї України працює Інтернет магазин. Ми намагалися зробити його максимально зручним і інформативним. Якщо якийсь техніки в Дніпропетровську в даний момент немає в наявності – Ви можете залишити персональне замовлення і, як тільки у наших партнерів з’явиться необхідний стік техніки, з Вами зв’яжеться наш менеджер, і повідомить про наявність техніки для Вас.

Навіщо переплачувати за рекламу, маркетинг, просування, купуючи техніку за повну вартість? Побутова техніка недорого – це відмінне рішення для ощадливих людей, адже на зекономлені кошти можна, зводити дитину в парк, купити щось для себе, своєї сім’ї або, нарешті, машини.

Купуючи техніку недорого – Ви не втрачаєте на якості, адже на весь товар з нашого магазину ми даємо три місяці повної гарантії!
Якщо Вам потрібна техніка недорого – заходьте на наш склад магазин техніки, ми працюємо для Вас!