У SMS Club розповіли, як чат-боти у Facebook Messenger допомагають бізнесу збільшити ефективність і прибуток

Facebook Messenger залишається одним з основних каналів комунікації для бізнесу, і багато компаній користуються цією можливістю для поліпшення обслуговування клієнтів і збільшення продажів. 

SMS Club — провідний сервіс розсилок і чат-ботів, пропонує ефективні рішення для бізнесу в Facebook Messenger. Спеціалісти сервісу розповіли, як за допомогою чат-боти Фейсбук Месенджер покращити комунікацію з клієнтами та як отримати власного чат-бота. 

Завдяки чат-ботам для месенджера Facebook можна вирішити безліч завдань, серед яких:

  • Автоматизація роботи служби підтримки. Чат-боти дають змогу відповісти на найпоширеніші запитання клієнтів автоматично, що значно скорочує час очікування та покращує якість обслуговування.
  • Розвантаження співробітників кол-центру. Автоматичні відповіді на запитання клієнтів знижують навантаження на операторів, даючи їм змогу зосередитися на складніших запитах.
  • Просування лідів вниз по воронці продажів. Чат-боти можуть запропонувати клієнтам релевантні товари або послуги, допомагаючи залучити їх до покупки.
  • Збільшення прибутку завдяки додатковим продажам і автоматичним розсилкам.  Чат-боти можуть надсилати персоналізовані пропозиції та акції, стимулюючи клієнтів зробити покупку.
  • Підвищення лояльності клієнтів. Завдяки оперативному і персоналізованому обслуговуванню через чат-ботів, компанії можуть зміцнити стосунки з клієнтами і підвищити їхню лояльність.
  • Підтримка користувачів 24/7/365 днів на рік. Чат-боти доступні для клієнтів цілодобово, забезпечуючи оперативну допомогу в будь-який час.

Як створити чат-бота для Facebook Messenger у SMS Club

Одне з популярних направлень роботи SMS Club це створення чат-бота Facebook для бізнесів. Сам процес не вимагає значних зусиль. Достатньо залишити контактні дані на сайті компанії, щоб отримати зворотний зв’язок від менеджера.

Далі фахівці сервісу допоможуть визначити мету і функціонал чат-бота, який найкращим чином відповідає потребам бізнесу. На цьому етапі потрібно узгодити функціонал бота. 

Після цього фахівці SMS Club розроблять детальне технічне завдання й обговорять з клієнтом всі деталі реалізації. З цього моменту замовлення поступає в розробку – команда професіоналів створює та налаштовує чат-бот відповідно до вимог, який буде готовий до використання в найкоротші терміни. Приблизно через 10 днів клієнт отримує готовий чат-бот для Facebook messenger

Про компанію 

SMS Club — провідний сервіс розсилок і чат-ботів, що допомагає бізнесу взаємодіяти з клієнтами і збільшувати продажі через месенджери і SMS-розсилки. Більш детальну інформацію про послуги та рішення можно знайти на сайті компанії.