Що таке Форекс та eToro

ES (emerging science) – новітня наука, заснована на методі проб та помилок знаходження зв’язку законів торгівлі на біржі та глобальних законів. Це й обговорюватимемо, а ось відгуки про eToro.

Світ, в якому ми всі живемо, став дуже глобалізованим. Дане явище завершив та оформив Інтернет. У житті нашої планети Земля може брати участь повною мірою будь-хто з людей. Валютний ринок Форекс об’єднав у собі безліч сторін нашого життя, серед них громадське життя, політика та економіка. Зважаючи на глобальність валютний ринок Форекс істотно впливає практично на кожного. Все це дуже близько наводить на думки про третій закон Ньютона, в якому йдеться про силу дії, що дорівнює силі протидії.

Можна також провести аналогію з чорною діркою в космосі та економічними чорними дірками (обвали на ринку Форекс та втягування дрібних частинок в епіцентр критичних мас).

Можна дійти невтішного висновку, що цілком резонно, усе нашому житті підпорядковується загальним законам. Рух електронів та структура фінансового ринку, розвиток та падіння величезних цивілізацій, період успіху та невдачі у житті будь-якого з нас. Якщо Ви хочете досягти успіху в інтернет-трейдингу, Вам просто необхідно відчути ці зв’язки, як би вжитися в ринок Форекс.

Ролі фундаментального та технічного аналізів анітрохи не принижуються та не заперечуються. Але водночас самі собою нічого вони не дають. Якщо підходити комплексно, застосовуючи все перераховане, плюс психологію, торгову систему та удачу, то можна досягти перемоги. У той же час, якщо торгувати на ринку Форекс, то можна осягнути тенденції та всі закони реального життя.

Висновки: Що таке Форекс? Ринок Форекс – це синтез багатьох наук, оскільки в нашому світі все взаємопов’язано, настав час об’єднати в одне ціле психологію, соціологію, технічний і фундаментальний аналізи, термодинаміку, фізику, теоретичну механіку.

Можливо, після цього перед будь-яким із нас відкриється вся сила та краса фінансового ринку. Повною мірою може виявитися доступність та універсальність. Можливо, просте розуміння всіх цих речей якось допоможе побачити прості речі в іншому світлі.