Набори косметики від корейських брендів: якість та ефективність

Догляд за тілом має бути комплексним. Для забезпечення здоров’я шкіри зазвичай потрібно використовувати різні засоби. Дуже зручно, коли вони продаються набором і ефективно доповнюють дію один одного.

Набір омолоджуючих мініатюр для обличчя

Набори доглядової косметики: основні різновиди 

Сучасні виробники косметики в основному випускають не окремі засоби з конкретною дією, а цілі лінійки, які мають взаємодоповнюючий вплив. Вони комплектуються у набори косметики різного призначення. Зокрема:

  • засоби для рутинного догляду за шкірою;
  • комплекти, призначені для очищення шкіри;
  • косметичні продукти з омолоджуючим ефектом;
  • професійні засоби для вирішення конкретних проблем.

Також є універсальні набори, що поєднують косметику для обличчя, тіла, волосся тощо. 

Нерідко ці вироби продаються у форматі мініатюр. Такі набори зручно брати з собою у подорож. Також доцільно придбати їх, щоб зрозуміти чи вони ефективними саме для вас. Концентрація корисних речовин у професійних косметичних засобах достатньо висока, щоб помітити результат навіть після застосування невеликих об’ємів. 

Косметичні набори укомплектовують сироватками, емульсіями, тонерами, кремами, масками. Вони виконують функції зволоження, розгладження та ліфтингу шкіри.  

Косметичні набори: особливості асортименту 

Косметичні сироватки мають інтенсивну дію завдяки високій концентрації активних речовин. Ці засоби відрізняються мультифункціональністю та вираженою ефективністю. Можна придбати набір з 4 інгредієнтів у міні форматі від бренду BEAUTY OF JOSEON і забезпечити комплексний догляд та відновлення шкіри. Ці засоби містять рослинні екстракти, які відновлюють водний баланс, запобігають виникненню подразнень, освітлюють шкіру і створюють сяючий ефект. Також вони, завдяки комплексу вітамінів у своєму складі, уповільнюють процес старіння.

Набір мініатюр сироваток BEAUTY OF JOSEON

Консистенція сироваток — дуже ніжна, злегка водяниста. Вони швидко вибираються шкірою, не залишаючи на ній липкої плівки. Регулярне використання лінійки цих засобів здатне зробити шкіру здоровою і гладенькою та подарувати відчуття комфорту. 

З певного віку виникає необхідність у використанні омолоджуючим засобів, які допомагають запобігти появі вікових змін. Набори цієї категорії зазвичай включають в себе:

  • тонери для очищення;
  • омолоджувальні емульсії;
  • креми для обличчя;
  • ліфтинг-креми для шиї.

Тонери з антивіковим ефектом не лише очищають шкіру та забиті пори, а й відновлюють кислотно-лужний баланс. Завдяки вмісту пептидів вони працюють на клітинному рівні, піднімаючи тонус шкіри. Це сприяє розгладженню зморшок та помітному омолодженню. 

Емульсія для обличчя містить природні зволожувальні компоненти, зокрема гіалуронову кислоту. Завдяки колагену та іншим корисним складникам цей засіб насичує шкіру вологою та потрібними мікроелементами. Ще одне його завдання — підготувати шкірний покрив до кращого засвоєння поживних речовин з інших видів доглядової косметики. 

Омолоджувальні креми здатні трансформувати шкіру на глибоких рівнях, покращуючи структуру епідермісу. Це допомагає вирівняти зморшки та відновити еластичність. 

Шкіра зони шиї та декольте потребує посиленого догляду. Оптимальний варіант для цих ділянок ліфтинг-креми. Вони відновлюють пружність шкіри, вирівнюють її тон, активно зволожують. Завдяки застосуванню ліфтинг-засобів відновлюється вироблення власного колагену та еластину. 

Купити набори косметики для обличчя виробництва Південної Кореї можна в інтернет-магазині Mmeri — доглядова і декоративна косметика. При пропонуємо лише оригінальну продукцію, яка довела свою ефективність.