Сподіваються на авторитет Рейгана: в ОП розглядають варіант переобрання Трампа

Очільник Офісу президента Андрій Єрмак висловив сподівання, що США ухвалять рішення про допомогу вже цього місяця, оскільки Україна наближається до критичного моменту.

Київ не виключає, що Дональд Трамп може перемогти на виборах президента США 2024 року, але сподівається, що республіканці наслідуватимуть Рональда Рейгана і продовжать його хрестовий похід проти Російської імперії. Про це в інтерв’ю POLITICO сказав керівник Офісу президента України Андрій Єрмак.

“Не вірю, що республіканці забудуть президентство Рейгана в 1981-1989 роках і його хрестовий похід під час холодної війни проти московської “імперії зла. Я не вірю, що хтось із партії Рональда Рейгана залишить Україну. Рейган розумів Радянський Союз і Росію, і будь-хто, хто це розуміє, продовжить підтримувати наших бійців, тому що вони розуміють, що диктатори ніколи не зупиняються добровільно, і їх потрібно зупиняти”, — сказав Єрмак, відповідаючи на запитання, чи боїться він переобрання Трампа і того, що пакет допомоги на суму 60 мільярдів доларів США не буде прийнятий контрольованою республіканцями Палатою представників.